Voeg een condoleance toe

Je adres en e-mailadres worden niet gepubliceerd op de website.

159 antwoorden op “Condoleance”

 1. Wick, ik ken je van heel lang geleden. Als mede-student bestuurslid van het Vormingscentrum op de VU. Jouw wijsheid, humor en liefde vallen mij terugkijkend op. Jammer dat we elkaar na onze studententijd niet meer gesproken hebben. Professioneel en medisch zijn we op een afstand meer op elkaar gaan lijken, dan we toen hadden kunnen bedenken. Waar je nu ook bent, je liefde leeft vast door via de mensen om je heen. Voor hen: sterkte met het dragen van dit verlies.

 2. Lieve Wick,
  Dankbaar dat je van collega ook vriend werd. Een echte, betrokken, betrouwbare, wijze, sociale en inspirerende vriend.
  Ik neem je mee in mijn hart.
  Lieve Nathalie, het verlies is groot, de dierbare herinneringen en de liefde vele malen groter….. veel sterkte!
  Danielle Dersjant

 3. Jemig Wick opeens ben je er niet meer.
  In gedachte blijf je.
  Bedankt voor je inzet bij de Dolfijn en de je wijsheid die je deelde.

 4. Lieve Wick,

  Wat ben ik dankbaar dat ik jou heb leren kennen. Altijd in praktijk brengend wat je preekt, integer, liefdevol, waarderend, authentiek, warm, vriendelijk, plaats voor jong en oud, voor iedereen.

  Morgen kom ik afscheid nemen, maar in mijn hart leef je voort. Ik zal aan je denken telkens als ik mijn medemens vraag om dat eerste kleine stapje te nemen, en wat nog meer …en wat nog meer… Jouw stem weerklinkt in alles wat ik doe.

  Dank je wel voor de onvoorwaardelijke steun die ik van je heb ontvangen in de tijd dat ik mijzelf weer moest hervinden.
  Je bent zo belangrijk voor mij geweest en mijn verdriet is groot nu ik afscheid moet nemen.

  Mijn gedachten en liefde gaan uit naar Nathalie, jouw liefste. Naar jouw/jullie familie en al jouw dierbaren.

  Voor altijd in mijn hart.

  Wendela

 5. Wick, de twinkelende lichtjes in je ogen lieten zien dat je ook een lichtje was voor anderen en in de manier waarop je naar de dingen keek. Ik koester de herinneringen aan en verhalen van jou en wens Nathalie, familie en vrienden heel veel sterkte, kracht en liefde toe! Goede reis Wick! Dat jouw licht nu op een andere manier mag schijnen.

 6. In juni zei Wick, na de workshop die ik op het instituut gaf, nog dat hij na de zomer bij mij in de tuin wat zou komen drinken. Hij was immers ook in Arnhem komen wonen. Dan konden we nog wat verder van gedachten wisselen over team- en leiderschapsontwikkeling. Ik keek er naar uit, maar helaas mocht het niet zo zijn.

  Ik wens je partner en je familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  Vriendelijke groet,
  Karin Derksen

 7. Dag Wick, ons gesprek over de waarde van AI en de kunde en kunst van het interventies maken was nog lang niet af. Je bent een mooi voorbeeld van iemand die zijn eigen gang gaat, wars van de gemakkelijke weg en toch voortdurend op zoek naar contact en vragen. Jammer dat je al bent vertrokken, we gaan je missen, rust zacht in wetenschap dat je van veel waarde voor velen bent geweest.

 8. Lieve Wick,
  Altijd een lijntje gehouden via onze VU-opleidingsmoeder Jannie en voor de vakantie eindelijk afgesproken om na de zomer eens verder te praten…
  Onvoorstelbaar dat jij, als drager van zoveel interventiekennis en wijsheid, dit niet meer vóór kan leven.
  Ik wens iedereen sterkte en een hart onder de riem, die jou zo gaan missen,
  Marie Jose’

 9. Een mooi en goed mens is veel te vroeg heen gegaan. Bedankt voor alle wijze lessen! Rust zacht lieve Wick. Heel veel sterkte voor je dierbaren.

 10. Lieve Wick,
  Er zijn maar weinig mensen waar ik zo veel bewondering voor heb. Ben je dankbaar hoe jij mij tegemoet bent gekomen in een pittige periode en wat ik van je geleerd heb. Je hebt een hart van goud. Je positieve instelling, menselijkheid, humor en genialiteit zal gemist worden. Zal je nooit vergeten. Bedankt en rustzacht

 11. Wicky jongen…

  Uilenstede 1981-1986 Wick was nestor op de 12e etage geloof ik. Ik was de consul (beheerder) samen met mijn vriendin Els. We zaalvoetbalden altijd als vrienden en concurrenten. LUCKRAAK tegen Jogging +. Met Pim maakten we furore bij de Uilenstede Video Omroep. En Wick volgde me op als consul. Daarna kwam ik te werken bij Piets Post Productions. Wederom werd Wick daar mijn opvolger toen ik verdween. Het was ook Wick die mij meenam naar Arsenal. Later hebben we samen nog een projectje gedraaid: De Love Boat. Vrijgezellendisco op een boot in de haven van Amsterdam.
  Wicky jongen… vaarwel…bedankt… geweldige KANJER.
  Toon Naus

 12. Zo onwerkelijk dat jij, Wick, er niet meer bent. Nooit meer een blog van de blijmoedige triatleet! Dank voor jouw humor, jouw verhalen, jouw interesse! Je was een heel bijzonder iemand en voel me vereerd dat ik je heb mogen kennen.
  Heel veel sterkte voor Nathalie!!

 13. Lieve Wick,
  Wat een schrik toen ik het bericht las. De weinige keren dat we elkaar gesproken hebben, hebben bij mij wel een indruk achter gelaten van een mooi en wijs mens.
  Voor jouw geliefden, veel sterkte gewenst.

 14. Beste Wick, het is inspirerend te lezen wat jij achter laat. Hoe je mensen hebt geraakt en kennis heb laten maken met AI. Tot het laatste moment heb je gedeeld waar jij voor staat. Ik heb genoten van de momenten die we samen hebben gehad. Genoten van al je verhalen over het mooie vak interventiekunde. Jouw unieke kijk zal ik erg gaan missen. Met respect, Theo.

 15. Lieve Wick, wat ben ik dankbaar dat ik je vlak na mijn afstuderen in 2008 ontmoette tijdens een workshop. Je toon was zowel stellig als luchtig. Je deelde één van je anekdotes over een team waarvan het merendeel na een training van jou zijn baan opzegde. Wat een impact had je. En ook op mij. Tijdens de borrel vertelde je enthousiast dat je een opleiding wilde oprichten ‘interventiekunde’. Je had alleen nog studenten nodig en betalende opdrachtgevers. Wat was je bevlogen en vol vertrouwen. Het effect op mij was dat ik mij vol vertrouwen bij je aansloot. Dichtbij wilde ik zijn bij jouw energie. De groep kwam er, de opdrachtgevers ook. En zo hoorde ik bij de allereerste groep interventiekunde studenten bij het Instituut voor Interventiekunde. En kijk nu eens 10 jaar later: een post-wo geaccrediteerde master en een grote community om jou heen.

  Wat hebben we veel geleerd, genoten en ook weleens flink ruzie gemaakt, dat dat kon zegt mij zoveel over onze relatie. Je was een voorbeeld in je oprechtheid en openheid, zo puur. Je liet je door Appreciative Inquiry inspireren en integreerde dat in onze opleiding. Mooie discussies voerden we over hoe we klassieke modellen konden verweven met A.I. Wat een kennis had je.

  Alles wat ik sinds de opleiding leer, toets ik aan het fundament dat bij jou gelegd is. Dat is de norm. Vanuit daar bouw ik verder. Je was een constante energieke en inspirerende kracht waar ik altijd naar terug kon keren. Bij jou kwam ik thuis. Thuis bij mensen die dezelfde taal spreken als ik. Ik hoor je, net als zoveel anderen, in mijn hoofd tijdens mijn werk. “the answer is in the room”, “alles wat je aandacht geeft groeit”, “gevoelens zijn feiten”, “het is altijd én én” “waar draait het werkelijk om?” ….

  In gesprek met anderen die jou kenden, verhalen over je delen. Het biedt een beetje troost bij het verdriet dat nu overheerst. Dat zal ik blijven doen. Ik ga je missen.

  Ik wens Nathalie, naasten en familie van Wick veel sterkte met dit grote verlies.

  Esmee.

 16. Wat ontzettend verdrietig, ik heb Wick 1 keer mogen ontmoeten en ben toen zo geïnspireerd, wat een prachtige man, wat inspirerend . Ik wens zijn nabestaanden veel sterkte toe met dit verlies.

 17. Geschokt was ik om te horen dat je er niet meer bent Wick. Ik heb je als voorzitter van Zwemvereniging De Dolfijn kort leren kennen toen je het voorzitterschap van de Triatlon afdeling op je nam. In onze eerste kennismaking kwam je over als een down to earth persoon met een positieve uitstraling maar wel vastberaden om met Triatlon een volgende stap te zetten. Helaas hebben wij maar even van je mogen genieten en werd het voorzitterschap na een jaar overgedragen. Verbaasd was ik om te horen dat het niet goed met je ging en verdrietig toen je opvolger vanochtend meldde dat je er niet meer bent. Ik zal je altijd blijven herinneren als een zeer blijmoedig en positief mens. Namens De Dolfijn wens ik Nathalie sterkte in deze verdrietige tijden. Rust zacht Wick.

 18. Geraakt werd ik door de prachtige film die van je gemaakt is. Tranen in mn ogen, zo rustig als dat je vertelde, dapper en strijdlustig. Helaas ben je er niet meer…. We hebben elkaar kort gekend, maar je hart voor de sport bij de Dolfijn was overduidelijk. Er wordt aan je gedacht.

  Veel sterkte voor alle nabestaanden.

 19. Lieve Wick, tot in je laatste dagen op deze aarde ben jij nog een inspiratiebron. Dank voor je mooie, eerlijke en wijze woorden in de film. Je hebt indruk op me gemaakt. Ook tijdens de workshop A.I. waarin je me hebt meegenomen in alle fasen van het proces. Betrokken, uitnodigend, vol passie en liefde voor mensen. Het samen verbeelden staat me nog helder voor de geest. ‘Alles doet ertoe en heeft een plek’. Op zoek gaan naar daar waar de beweging zit, de energie volgen. Ik ben het na de workshop nog veel bewuster gaan doen en hoor het mezelf nu regelmatig tegen schoolleiders en studenten zeggen. Dank je wel voor wat je mij en vele anderen hebt gebracht. Veel Licht en Liefde voor jou, Nathalie, familie, vrienden en anderen die je zullen missen. Hartegroet, Femmy

 20. Dag Wick,

  Dag bouwer, schepper van nieuwe mogelijkheden en inzichten. We moeten het zonder je doen, maar zullen dat in de geest van jou doen. Dank voor alles wat je gebracht hebt, aan mij en aan anderen. Het was mooi en dat zullen we koesteren.

  Met warme groeten,

  Bart Terlingen & Alice Langerak

 21. In de jaren dat wij hebben gewerkt voor de Spirit of Intraverte ben je voor mij een enorm inspirerende collega geweest. Een grote schrik was het te horen dat je ziek was en er nu al zo snel niet meer bent…. Het was ontroerend het filmpje te zien waarin je jouw bespiegelingen houdt over het leven, de liefde en de dood. Ik wens Nathalie veel sterkte en alle moed toe om zonder jou verder te moeten…

 22. Wick,

  Een diepe buiging voel ik voor je.
  Ook al hebben we elkaar nauwelijks mogen leren kennen.

  Nederig naar het leven.
  Neem ik afscheid van je.

  Dankbaar voor het zaadje.
  Zoek ik een mooie plekje om ’t te planten.

  Geniet van je volgende avontuur.

  Roel

 23. Dag Wick, goede reis, waarheen en van waar uit die dan ook gaat..
  Dank voor wat je allemaal hebt gebracht.
  Voor Nathalie en alle familie en naasten: gecondoleerd en veel sterkte in het verder leven met het verlies.
  Paula Gruben