Voeg een condoleance toe

Je adres en e-mailadres worden niet gepubliceerd op de website.

159 antwoorden op “Condoleance”

 1. Bedankt voor al je lessen Wick, ik gebruik het dagelijks.

  Sterkte voor Nathalie en voor familie en vrienden.

  “Those who are dead are not dead; the’re just living in your head”

  Peter

 2. Dag Wick,

  Ik vind het onvoorstelbaar dat je er niet meer bent. Ongelofelijk hoe snel dit is gegaan…Het ga je goed en we denken aan je !

 3. Dag Wick,

  Een enkel moment van deling en dialoog,
  Telkens met een open hart en open oog,
  Je leeft voort in ieder die je raakte,
  En alles om je heen wat je mooier maakte.

  Dank dat ik je mocht leren kennen Wick. 🙂

  Veel sterkte aan allen die hem omringen.

  Onno Geveke

 4. Lieve Natalie, als nichtje heb ik de laatste maanden, via de ouders van Wick, erg meegeleefd met jou en Wick. Je was er voor de volle 100% voor hem. Ik wens je heel veel sterkte toe en ben er zeker van dat Wick’s familie jou met liefde zal omringen. Hij komt uit een warm gezin en zullen er zeker voor je zijn. Liefs van Liesbeth.

 5. Dear Wick,

  thanx for the life-changing perspectives you provided me, still provide me and will keep providing me… Gratitude doesn’t even come close to capture all that. Rest well, safe travels and let there be new worlds, dimensions, insights or …… to surprise you as they did in this world!

  With love,

  Carin

 6. Beste Wick,
  Na een NIP-vergadering bij dat foute café om de hoek naar Ajax kijken en Bacardi-cola drinken. Dat waren nog eens tijden. Zelfs toen Ajax die bizarre wedstrijd verloor tegen Lyon in de voorrondes… Een goed voorbeeld dat laat zien dat je niet alleen een voorbeeld voor mij bent vakinhoudelijk gezien maar vooral als mens. Ik ga je missen en ga vanavond (met een ouderwetse Baco) op je proosten

 7. Ik heb Wick leren kennen als een gepassioneerde vakman. We hebben even met elkaar samengewerkt binnen Intraverte.
  Ik was geschokt toen ik hoorde dat hij zo ziek was en nu weer als ik lees dat hij overleden is.
  Gecondoleerd en veel sterkte toegewenst.

 8. Verslagen dat Wick er niet meer is. Veel sterkte Nathalie en iedereen die hem lief had en zo enorm waardeert. Wick blijft in ons hart en werk!

 9. Dag Wick,
  Ik heb een kaarsje voor je aangestoken. Ik wens je het allerbeste. Je hebt een grote rijkdom achter gelaten. Ook al heb ik die in de laatste jaren niet meer mee gemaakt. Toch bedankt!

  Daan Buijs

 10. Beste en lieve Wick,
  Ik ga je missen. Missen als sportmaat, missen als blijmoedige triathleet en vooral als mens Wick.
  Je laatste transitie was lang en intens, wens je goede en een zo lang mogelijke reis toe. Want hoe langer je ergens over deed, hoe meer je er van hebt kunnen genieten, hield je me telkens voor.
  Vaar-, zwem-, fiets- en loopwel.
  Bastiaan.

 11. Lieve Wick,

  Ook al ben je fysiek niet meer in ons midden, in mijn dagelijks praktijk leef jij voort! Wat ben ik buitengewoon dankbaar dat ik van jou heb mogen leren. Dank je wel voor alles wat je gegeven hebt. Rust zacht.

  Liefs, Catherine

 12. Nathalie, familie, vrienden. Ik leef met jullie mee en wens jullie kracht en liefde voor dit verlies. Ik heb een waardevolle tijd gehad met Wick als naaste vriend gedurende de middelbare school in Kampen. Zo verdrietig dat hij er niet meer is.

 13. Wick ken ik uit de studententijd op Uilenstede, we hebben samen gevoetbald bij ASV Arsenal, en gezaalvoetbald bij de ASVU. Hij was de echte organisator en regelaar. Wick was en ware inspirator voor velen.
  Veel sterkte Nathalie en familie!

 14. Lieve Wick
  Dank voor alles en al je nieuwsgierigheid en de mooie lessen!
  Veel sterkte voor Nathalie en familie en vrienden
  Sjaak

 15. Beste Wick,
  Dank je wel voor de jaren dat we je hebben mogen kennen. Veel sterkte voor je familie.
  Walter en Marlies.

 16. Lieve Wick,

  Nu ben je weg….. en gelukkig toch heel dichtbij. Dichtbij in mijn leven, verlicht door de waarderende kijk. Jouw waardeerde kijk. Elke dag weer.

  En hoe vaak doe ik nog een “Wicky”! Als iemand zegt: “Ik weet het niet”, dat ik dan vraag; “en als je het toch zou weten?” En daarna doorvragen: “En wat nog meer? En wat nog meer?” Twee “Wicky’s op een rij. Die Wicky’s blijven….

  Man, ik mis je. Mooie reis.

  Lieve Nathalie, familie en vrienden. Houd elkaar vast en heel veel sterkte.

  Liefs Aad

 17. Wick, je laat een ruimte achter die meer kwaliteit heeft. Door jou! Je hebt me geleerd te zorgen voor mezelf, anderen en de ruimte. En nieuwsgierigheid altijd op 1 te zetten. Tijdloos.

 18. Een van de trainers & trainingen die mij het beste zijn bijgebleven uit mijn Young Colfield periode. In zeer positieve zin! Heel verdrietig nieuws. Veel sterkte voor iedereen dichtbij Wick. Carlien

 19. Dag Wick, wat ben ik blij dat ik je een paar keer ontmoet heb en je toen kwistig hebt gestrooid met jouw enthousiasme voor AI.
  Dankjewel!
  Sterkte voor allen die hem zo zullen missen.
  Jacqueline

 20. lieve Wick,
  Dank voor al jou wijze lessen. Jou gedachtegoed leeft ook in mij voort. Ik ben blij dat ik jou op mijn weg ben tegengekomen!
  Kamille

 21. Het leven is eeuwigdurend

  en de liefde is eeuwigdurend

  en de dood is slechts een horizon

  en een horizon is niets behalve de begrenzing van onze waarneming.

  Rossiter W. Raymond 1840-1918

  Fam en nabetaande heel vel sterkte Jalou..