159 reacties

 1. Lieve Wick, dank voor jouw wijsheid. Je hebt deze met zo veel mensen gedeeld. Wat heb ik veel van je geleerd en wat heb je veel geweldige mensen samen gebracht in een community van interventiekundige. We missen je. Liefs Maaike

 2. Lieve Wick,

  Je zit altijd op mijn schouder als ik werk.

  En vaak ook als ik niet werk.

  De impact die je had was voor mij onmetelijk en onbeschrijfelijk. Op je klanten, de wereld en op mij. Ik ben doordrenkt van je gedachtegoed, van je eindeloze kennis.

  Als ik terugdenk voel ik hoe vervuld van liefde je was, die naar buiten kwam als nieuwsgierigheid, speelsheid en positiviteit. En in de manier waarop je alles aanging. No regrets. Moedig. Wijs.

  En ik laat me voor altijd inspireren door je passie voor het vak. Je eeuwige kwajongens blik. Speels liefdevol, scherp en vol levensvreugde.

  Je bent een voorbeeld voor me.

  Ik laat een traan, en denk aan je terug met een glimlach vol bewondering en waardering.

  We waarderen voort!

  Sierdjan

 3. Lieve Wick,

  Wat is jouw naam in de loop der jaren veel gevallen in gesprekken die ik heb gevoerd. Je was een inspiratie. Zonder twijfel. Dank voor alles!

  Geert

 4. Lieve Wick,

  Dank voor je waarderend (laten) kijken, onderzoeken, verbinden, inspireren, de mogelijkheden die je gaf en liet zien, meedenken, kennis, kunde, ervaring die je met ons deelde, optimisme, creativiteit, je vriendelijkheid, nabijheid… voor jou zijn.

  Je wordt heel breed gemist.

  Liefs Sophie

 5. Beste Wick,

  We hebben elkaar maar kort gekend. Wat ik me nu realiseer is dat het maar kort duurde om je te leren kennen. Hoogstens even om door te krijgen hoe recht-door-zee je bent. Bijzonder door gewoon te zijn. Dat ben jij.

  Je had me nog zoveel te leren. Maar dat is slechts mijn verlies. En de wereld. Ons verlies. En die gedachte alleen al brengt me verder. Brengt ons verder. Want innerlijk weten we al wat het is dat je ons leert. We hadden er alleen nog wat langer van willen genieten. Daarin elk apart en samen onze eigen weg vinden, dat is het pad. Dat is waar het om gaat. Dat is ook wat je ons wenst.

  De ultieme leider zorgt ervoor dat we niet naar hem blijven kijken , om te bepalen hoe verder, maar naar elkaar. Naar jou kunnen we nog heel even kijken, en dan niet meer. Godsamme man, jij gaat daar wel erg ver in.

  Behouden vaart,
  Philip

 6. Lieve Wick
  Een veel te korte ontmoeting waarin je me betekenis hebt geven om een andere richting in te slaan. “wat een verrijking”
  Dank je wel!

 7. Wick,
  Ik ont-moette je bij Utrecht in Dialoog en later weer bij Lister, ik heb veel van geleerd, niet alleen in kennis, maar ook in houding, in je geloof en hoop op een betere toekomst. Vooral ervoer ik je als een maatje overtuigd van de kracht van de dialoog.

 8. Lieve Wick,
  Geweldig dat onze wegen zich gekruist hebben en ik jou heb mogen ontmoeten. Ik heb veel van je geleerd; vooral op gebied van AI maar ook de wijze waarop jij denkt. Duidelijk is dat jij een stimulans bent om me verder te ontwikkelen in die richting. Daarnaast herinner ik me de sportgesprekken over lopen en fietsen waar we allebei een gelijke passie deelden!!!

 9. Lieve Wick,

  Wat ben ik dankbaar dat onze paden elkaar gekruisd hebben. Je hebt echt een grote impact op mij gehad. Groot in dat ik door jouw opleidingen en de mensen die ik daar ontmoette het carrièrepad heb durven kiezen dat ik nu bewandel. Maar ook groot in dat ik eindeloos veel zinnetjes van jou met me meedraag. Alsof jij op mijn schouder zit en ze influistert. Nooit bestraffend of betweterig, altijd onderzoekend, waarderend en bevlogen.
  Onwerkelijk dat ik je nooit meer in het echt dit soort dingen zal horen zeggen… Deze gedachte vult mijn ogen met tranen, maar in mijn hart voel ik dankbaarheid. Wat ben ik blij en dankbaar je ontmoet te hebben. Vaarwel Wick.💖

 10. Dear Wick,
  It is time for you to rest, go in peace..As our trainer during my traineeship in Amsterdam city council TGA3, I remember and admire you for your capabilities to help us discover our strength and weakness, and your respect and devotion for every one of us l!! may your work and acts on this earth continue to inspire many!
  Good Bye Wick master!!

 11. Lieve Wick
  Ik zal je heel erg missen als blijmoedige triatleet en als collega. Wat een plezier om met je te zwemmen in het Brediusbad en daarna mooie gesprekken bij de koffie in het Arthotel. Ik koester de mooie herinneringen. En wat schreef je briljante blogs. Ik heb ook genoten van de workshops die ik bezocht . Ik bewonderde je als trainer en had me eindelijk ingeschreven voor een driedaagse AI . Wat erg dat jij die niet cursus niet meer kunt geven. Heel verdrietig.

 12. Lieve Wick,

  Wat ik heb veel van jou geleerd. Op verschillende manieren en op vele verschillende vlakken. Wat een gemis. Het gaat je goed.

  Liefs, Alexander

 13. Lieve Nathalie, familie, vrienden en andere dierbaren van Wick,

  Laat de mooie herinneringen aan hem ons troosten.
  Veel sterkte gewenst met dit enorme verlies.

  André en Gyeonghwa

 14. Beste Wick,

  Het was voor jou waarschijnlijk geen bijzonder moment in de auto onderweg van Robbert naar WG-plein. En dat tekent je. Ik worstelde met mijn rol in een programma. Op een of andere manier wist je me snel naar de essentie te brengen, zonder bijna iets te zeggen. Door er in dat moment te zijn en slechts te doen wat er nodig was. Dank je wel!

  Ik verheugde me om in de loop van dit jaar weer met je te werken. Want wat was jij een kei in je vak en een toffe kerel. Dat mocht helaas niet zo zijn.

  Veel sterkte voor alle mensen om Wick heen.

 15. Dank Wick voor alle wijze woorden, stof tot overdenken en samen lachen. Als zootje ongeregeld in de traineepool (TGA3) hadden we hier veel behoefte aan en jij kon dat allemaal brengen. Dank voor jouw licht en inspiratie Wickmaster!

 16. Beste Wick,

  in de korte tijd die ik jou gekend heb, heb ik echt het gevoel dat ik jou goed heb leren kennen. Jouw eerlijkheid en openheid zorgden ervoor dat iedereen heel makkelijk en goed contact kon maken met jou.
  Deze eigenschappen zijn slechts een paar van de goede kwaliteiten die jij altijd bij jou droeg. Jouw positiviteit, bereidheid om aan te pakken en altijd met een glimlach en speelsheid zullen door iedereen die jou heeft mee gemaakt gemist worden.

  Hoewel jij er niet meer bent leef jij nog voort in iedereen die jij hebt kunnen inspireren en motiveren. Een iedereen die jij beinvloed hebt het beste uit zichzelf te halen in alles wat je doet, of dit nu werk, prive of in de sport is zal jou nooit vergeten.

  Bart

 17. Wick,

  Je laat een groot gat achter
  Gelukkig heb je veel mensen opgeleid om dat grote gat op te vullen

  We doen ons best

 18. Wick, het blijft onvoorstelbaar. Je laat een leegte achter. Nathalie, familie en alle andere naasten, heel veel sterkte. Ik blijf aan jullie denken,
  liefs,
  Monique

 19. Lieve Wick, lieve Nathalie,
  Hier op Terschelling ontvang ik het bericht van je overlijden. Geloof het of niet, maar ik had een kaart gekocht in Blaricum die ik minder passend vond. Hier vond ik de kaart die ik je wilde sturen: het drenkelingenhuisje op het eindeloze strand van Terschelling.
  Ik ben te laat om je mijn laatste groet te brengen en dat vind ik zo verdrietig.
  je bent er klaar voor, Wick – dat hoorde ik in je prachtige verhaal. En je bent omgeven en gedragen door liefde. Die zaait zal oogsten. Dit is wat jou toevalt.
  En Nathalie, wat een man, zoveel moed en zoveel kracht om het lot te dragen.
  Ik wens je alle sterkte van de hele wereld en huil een beetje mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.